Ge bort ett adrenalinpåslag

Svårt att köpa present till någon som redan har allt vad gäller prylar och kläder? Nu finns en annan möjlighet, nämligen att ge bort en upplevelse. Det breddar utbudet ordentligt för ditt inköp. Vet du inte var du ska leta? Hitta det här.

Uppfyll en dröm

Drömmar blir verklighet med den här typen av present. Du måste bara veta vad din vän eller familjemedlem drömmer om. Många människor vill uppleva saker som är både läskiga och spännande, men slår aldrig slag i saken. Exempelvis är fallskärmshopp och bungyjump klassiska eftertraktade upplevelser. Eller varför inte en helikoptertur eller att ratta ett flygplan? Försök ta reda på just din presentmottagares stora dröm.

Slå på mindre

Det finns ingen regel om att slå på stort, det går att slå på mindre också. Det vill säga, det behöver inte vara en helikoptertur för att vara en bra present utan det kan vara en spadag, en dag på en nöjespark eller ett biobesök också. Det viktigaste är dock att det är något presentmottagaren skulle uppskatta att göra. Om det är en upplevelse för två så kan du kanske få vara med på ett hörn och dela upplevelsen med din vän. En vandring tillsammans kan bli en oslagbar present!